ΑΡΘΡΑ & ΝΕΑ

ΔΙΑΘΛΑΣΤΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ LASER

ΔΙΑΘΛΑΣΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ, ΛΑΖΕΡ, FEMPTOSECOND LASIK

Διαθλαστική Επέμβαση Laser

 

Η επέμβαση

 

Η τεχνολογική πρόοδος μας έχει δώσει τη δυνατότητα να εφαρμόζουμε μια διαθλαστική επέμβαση χρησιμοποιώντας laser σε όλα τα στάδια της ελαττώνοντας τα λάθη που μπορούν να προέλθουν από ένα ανθρώπινο χέρι καθώς και να ελαχιστοποιήσει τις επιπλοκές που παλαιότερα εμφανίζονταν. Επίσης η επέμβαση και η ανάρρωση είναι πλέον ταχύτερη. Η διάδοση της τεχνολογίας αυτής τη καθιστά πιο προσιτή για τον ασθενή ο οποίος επωφελείται επιπρόσθετα από την αλλαγή στη ποιότητα της καθημερινότητάς του καθώς και από τα έξοδα γυαλιών και φακών επαφής.

Διαβάστε περισσότερα: ΔΙΑΘΛΑΣΤΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ LASER

ΔΙΑΒΗΤΙΚΗ ΑΜΦΙΒΛΗΣΤΡΟΕΙΔΟΠΑΘΕΙΑ & ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Διαβητική Αμφιβληστροειδοπάθεια θεραπεια

ΔΙΑΒΗΤΙΚΗ ΑΜΦΙΒΛΗΣΤΡΟΕΙΔΟΠΑΘΕΙΑ

Η πάθηση του διαβήτη μπορεί να δημιουργήσει επιπλοκές που επηρεάζουν διάφορα όργανα του ανθρώπινου οργανισμού όπως και το μάτι. Σε μεγάλες διακυμάνσεις, ο διαβήτης προκαλεί προσωρινό θάμπωμα αλλά χρόνια μπορεί να προκαλέσει καταρράκτη. Η σοβαρότερη όμως επιπλοκή αφορά τον αμφιβληστροειδή χιτώνα.

Διαβάστε περισσότερα: ΔΙΑΒΗΤΙΚΗ ΑΜΦΙΒΛΗΣΤΡΟΕΙΔΟΠΑΘΕΙΑ & ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η ΕΓΚΑΙΡΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΣΤΟΝ ΚΕΡΑΤΟΚΩΝΟ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ

Διάγνωση κερατόκωνος

Ο κερατόκωνος είναι μια κατάσταση όπου το σχήμα του κερατοειδούς χιτώνα σταδιακά λεπταίνει, δημιουργώντας έναν κωνικού τύπου κερατοειδή και επιδρά στην ποιότητα της όρασης δημιουργώντας ανώμαλο αστιγματισμό. Τις περισσότερες φορές προσβάλλει και τα δυο μάτια με διαφορετική ένταση

Διαβάστε περισσότερα: Η ΕΓΚΑΙΡΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΣΤΟΝ ΚΕΡΑΤΟΚΩΝΟ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ