Σχόλια πελατών

Από την πρώτη επίσκεψη στο EYELEVEL, νιώθεις αμέσως ασφαλής. Από τις καθαρές γραμμές του ντεκόρ, την καθαρή ατμόσφαιρα, την παιδική γωνία, τα υπερσύγχρονα μηχανήματα και τη ζεστή υποδοχή, καταλαβαίνεις πως αυτά που βλέπεις και αισθάνεσαι αντικατοπτρίζουν την επαγγελματική και ταυτόχρονα ανθρώπινη προσέγγιση του Δρ. Παύλου Γρεβενιώτη. Δεν εκτελεί απλά το καθήκον του ως οφθαλμίατρος, σε αντιμετωπίζει ως ολόκληρη προσωπικότητα – κάνοντας ότι μπορεί να δώσει λύση, και να δεις τα πράγματα όπως πρέπει … κυριολεκτικά!

Ευχαριστώ θερμά την ομάδα του ιατρείου – έχει βοηθήσει εμένα, την κόρη μου, και την μητέρα μου!

Sylva Caracatsanis


Έχω χρόνια θέματα με τα μάτια μου. Ζω τα τελευταία χρόνια στην Αμερική, όπου πάω από τον έναν στον άλλον οφθαλμίατρο, χωρίς να έχει δοθεί κάποια επιτυχημένη λύση για το δικό μου πρόβλημα. Με μία μόνο επίσκεψη στο EYELEVEL, η ολιστική προσέγγιση του Δρ. Γρεβενιώτη μου έδωσε απαντήσεις και ξανά ελπίδα πως το πρόβλημά μου αντιμετωπίζεται! Ήδη έχω δει βελτίωση και περιμένω να γυρίσω Αθήνα να σας ξανά έρθω. Συγχαρητήρια, και εις ανώτερα.

Electra Cutting 


Ο επαγγελματισμός, η κατάρτιση, η ευαισθησία μαζί με το ταλέντο να ξέρει να ακούει με προσοχή και κατανόηση το πρόβλημα μου, η σαφήνεια με την οποία έδωσε απαντήσεις στα ερωτήματα μου και κάλυψε φόβους και ανασφάλειες, καθώς και η φιλική, άνετη και ιδιαίτερα ασφαλής διάθεση που μου δημιούργησε ο Παύλος Γρεβενιώτης, με έπεισαν ώστε να προχωρήσω στην επέμβαση laser με τη μέθοδο femto lasik - για να απαλλαγώ από την υπερμετρωπία/ πρεσβυωπία που τα τελευταία δέκα χρόνια με ταλαιπωρούσαν σημαντικά. Τα αποτελέσματα είναι άριστα …. «είδα το φως μου» όπως είθισται να λέγεται. Η ευγένεια, η φιλικότητα και εν γένει η άψογη επαγγελματική συμπεριφορά της Δανάης Χαρμαντά συνέτειναν στην άριστη εντύπωση. Σαν αρχιτέκτονα, μου έκανε εντύπωση και η προσεγμένη αισθητική και λειτουργικότητα του χώρου.

Ένα μεγάλο Ευχαριστώ Eyelevel.

Λευτέρης Αντωνούλης